Boekenmarkt 2019

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

Het is weer voorbij die mooie zaterdag 26 oktober. Vanaf half 10 stond alles klaar om de bezoekers te ontvangen. En ze kwamen met velen en ze keken en ze kochten.
We kijken terug op een gezellige boekenmarkt met een opbrengst van € 1492,70.
Na aftrek van onkosten gaat een gift naar Het Hospice Emmen en een klein deel naar de wijk kas. De Werkgroep is heel blij met alle medewerkers die dag.
De kaartenmaaksters, de kniepertjes baksters, de hulp bij de tafels, de catering, de sjouwers voor het uit- en inruimen van de kerkzaal. Hartelijk dank aan iedereen!
Daarnaast ook dank aan alle boekenbrengers en alle bezoekers en kopers. Veel van de restboeken zijn opgeslagen voor de volgende keer. De Werkgroep heeft zich met plezier druk gemaakt rond de organisatie en neemt nu een poosje rust.
De volgende boekenmarkt zal zijn op zaterdag 7 november 2020.
Vriendelijke groet, namens de Werkgroep Boekenmarkt, Wil van Netten.

Voedselbank Emmen

De Schepershof was zaterdag 26 oktober ook het toneel van de verkoop van Non Food artikelen van de Voedselbank Emmen. Geen voedsel maar allerlei spullen voor in en om huis. Het was gezellig druk en de opbrengst is € 307. Deze is geheel bestemd voor de Voedselbank Emmen. Hartelijk dank aan de kopers.
Met vriendelijke groet, Koop van Engen.