Financiën

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

Aktie Kerkbalans 2021

Op 13 januari verschijnt de nieuwe Op Weg, dan begint ook de jaarlijkse Aktie Kerkbalans.
Als uw mailadres bekend is bij het Kerkelijk Bureau ontvangt u de Aktie Kerkbalans via uw mail. De anderen ontvangen met de Op Weg een brief met het formulier voor de Aktie Kerkbalans.

Financiële gemeentevergadering

In normale jaren houden we een financiële gemeentevergadering, om de rekeningen en begrotingen te presenteren en te bespreken. Waardoor u op de hoogte bent van de financiële positie van de kerk. U kunt dan aan de hand van de cijfers de hoogte van uw bijdrage bepalen. Dat loopt nu anders, want we kunnen elkaar niet ontmoeten in de kerk. We willen wel de cijfers aan u presenteren zoals we dat gewend zijn. Daarvoor gebruiken we deze keer onze website

Digitale presentatie begrotingen en rekeningen

Voor de leesbaarheid en plaatsing op het internet hebben we een verkorte versie van de cijfers van PG Emmen-totaal en Emmen-Oost gemaakt.
Aan de penningmeesters is decharge verleend. Waarvan akte.
U ziet per onderdeel de begroting 2021 en de daarbij behorende rekening 2019 of 2020. We voegen de rekening 2020 toe als die is afgerond, en bij niet-afronding voegen we 2019 toe. Zoals we dat ook gewend waren bij de persoonlijke presentaties in andere jaren.

Klik hieronder op het overzicht welke u wilt bekijken:

PG Emmen – totaal
PG Emmen-Oost
Diaconie
ZWO
Wijkkas Emmen-Oost
Verjaardagsfonds

Uw vragen over de cijfers loopt via het scribaat

Vragen over de cijfers of uitleg bij de posten, dat kan via de mail. Vanwege privacy gebruiken we het mailadres van de scriba scribaat@pgemmenoost.nl  Hij stuurt uw vraag door naar de betreffende penningmeester en die geeft aan u het antwoord. Dat lijkt afstandelijk, maar het lijkt ons niet verstandig om alle privé mailadressen van de penningmeesters openbaar te maken via onze website. Vandaar deze werkwijze. Voor degenen zonder mailmogelijkheid kan de vraag via de contactpersoon naar de scriba worden verzonden.