Intrede van onze predikant Door-Elske Cazemier

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

De bevestigingsdienst hadden we gepland op 3 mei. We hoopten dat we dan weer diensten zouden kunnen houden. Maar nee, we moeten nog even geduld hebben. En dat hebben we.
De datum van de bevestigingsdienst weten we nu nog niet, maar er komt ongetwijfeld wel weer een tijd van samenkomsten. Daar wachten we even op. Maar met ingang van 3 mei begint Door-Elske wel met haar werkzaamheden als predikant in onze gemeente Emmen-Oost. Vanwege de bijzondere omstandigheden mag ze beginnen met het werk en kan op een later moment de bevestiging plaatsvinden. De teleurstelling dat het anders loopt dan verwacht is er, maar het is niet anders, we vertrouwen er op dat er betere tijden gaan komen. Via computer en telefoon, en creatief denken, kan  er in pastoraat en gemeentewerk veel gedaan worden.

Het idee dat ze in april een dienst zou bijwonen in de Schepershof en dat we daarna bij de koffie elkaar, gemeenteleden en predikant, konden begroeten dat gaat niet door nu. Helaas. Maar we gaan wel samen, als predikant en wijkgemeente, aan de slag. Op zondag 3 mei maken we een aangepaste internetuitzending, waarin Door-Elske zich voorstelt aan ons. Dan kunnen we, via het scherm, kennis met haar maken. Hoe die uitzending er uit gaat zien, daar wordt nog aan gewerkt. Nadere info volgt nog