Nieuw kantoor kerkelijk bureau

Geschreven door B. Trip op . Geplaatst in Algemeen

De Protestantse Gemeente Emmen heeft per 1 april een nieuw onderkomen voor haar Kerkelijk Bureau. Door de verkoop van de Voorhof in Angelslo was het nodig uit te kijken naar een nieuwe ruimte. En die kantoorruimte is gevonden in een bedrijfspand aan de Hoenderkamp in Emmen. De Hoenderkamp maakt deel uit van het bedrijventerrein direct in de buurt van McDonalds en is goed te bereiken, zowel met de fiets als met de auto. Ook is er voldoende parkeerruimte. De PG Emmen heeft niet het hele pand gehuurd. Het Kerkelijk Bureau wordt gevestigd op de begane grond en en kent een vloeroppervlakte van ongeveer 200m2.

Het zal zeker wennen zijn voor het personeel en de vrijwilligers van het KBE, de afkorting van Kerkelijk Bureau Emmen. En ook de bezoekers zullen even tijd nodig hebben om het nieuw adres te vinden. De eerste indruk is echter positief. Het kantoorgebouw aan de Hoenderkamp 14 ziet er goed en representatief uit zoals ook blijkt uit onderstaande foto’s.

Met ingang van 1 april is het nieuwe kantoor operationeel. Met de verhuizing gaan ook de nieuwe openingstijden in en die zijn als volgt: 

  • Dinsdag open van 09.00 tot 12.30 uur
  • Woensdag open van 09.00 tot 12.30 uur
  • Donderdag open van 09.00 tot 17.00 uur

Op maandag en vrijdag is het Kerkelijk Bureau gesloten. 

En hier nog even het officiele adres: Hoenderkamp 14, 7812 VZ in Emmen.

Een paar foto’s van het nieuwe kantoor: