Onderzoek onder de lezers van Kerkblad Op Weg

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

Eind vorig jaar is door de AK, de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Emmen, een werkgroep in het leven geroepen die zich moet gaan bezighouden met de kerk, de kerkelijke gemeente en de PR. Ėén van de belangrijkste taken voor de werkgroep is het nadenken over een mogelijk nieuw kerkblad voor Emmen.

Om de mening van u als mogelijke lezer van het huidige Op Weg te peilen en te weten wat u en de gemeente vindt van de huidige opzet, de informatievoorziening etc. heeft de werkgroep een enquete ontwikkeld die u via een site op internet kunt invullen. Als u aan deze enquete wilt meedoen en uw mening wilt geven over het huidige kerkblad, maar ook adviezen wilt geven hoe het nieuwe kerkblad er uit zou moeten zien, ga dan naar de volgende site: www.surveymonkey.com/s/M93VRMT.
U kunt dan eenmalig uw mening geven (2 keer vanaf een zelfde PC inloggen werkt niet en telt dus ook niet mee).

De enquete is anoniem. De werkgroep kan niet zien of u hebt meegedaan en, zo ja, wat u voor antwoorden hebt gegeven. Uw mening wordt echter ten zeerste op prijs gesteld en de werkgroep dankt u bijvoorbaat voor uw medewerking