Pinksteren, Feest van de Geest! Samen vieren

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

Vanaf Pinksterzondag 23 mei mogen we weer naar de kerk. De besmettingen gaan gelukkig omlaag, het aantal vaccinaties wordt steeds hoger. Er zijn versoepelingen nu. De winkels en sportscholen zijn weer open. Veel van onze gemeenteleden zijn inmiddels gevaccineerd. Dat alles tezamen geeft ons de moed om ook de kerk weer open te stellen voor 30 bezoekers. Juist met Pinksteren weer te mogen beginnen met diensten met publiek. Hoe fijn is dat!.
Alles is weer in gang gezet om u te kunnen ontvangen in de dienst. U kunt zich weer online aanmelden. De stoelen met kussentjes staan klaar, de coördinatoren verwelkomen u en begeleiden u naar uw plaats. De twee zangers en de dominee staan vanaf zondag niet meer in een lege kerkzaal. We mogen als gemeenteleden weer bij de diensten aanwezig zijn.
Het is kort-dag, gelukkig stond vorige week al aangekondigd dat we mogelijk met Pinksteren weer ‘open’ zouden kunnen. De versoepelingen enerzijds, de vaccinaties anderzijds geven ons vertrouwen dat we weer samen kunnen komen in de diensten, zo heeft de kerkenraad besloten. 

Annie Bos, voorzitter