100 gratis gezinsvakanties

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

 

 

 

Beste ,

Ken je in je omgeving een gezin met schoolgaande kinderen met een inkomen op bijstandsniveau dat het zó verdient er even uit te gaan? Meld dit gezin dan via de diaconie van een kerk of via een maatschappelijke organisatie aan voor één van de 100 gratis vakantieweken bij RCN Vakantieparken in Nederland in 2024. 

Gezinnen kunnen tussen 1 t/m 29 februari 2024 via de website aangemeld worden (LET OP: dit is een maand eerder dan voorgaande jaren!). 

 

 

Wendy Kleine: “Zo’n vakantie gun je ieder kind!”

Wendy Kleine was in de zomer van 2023 samen met haar dochter Gilmara (10) en haar zoon Gilmairo (7) op vakantie op RCN Vakantiepark Het Grote Bos in Doorn via de 100 gratis gezinsvakanties.

“Een gezinsbegeleider van Yorneo kwam regelmatig bij ons langs en heeft ons gezin voorgedragen voor de gratis gezinsvakantie. De kinderen hebben een heerlijke tijd gehad op het vakantiepark. Doordat zij het naar hun zin hadden, heb ik ook genoten.” 

Wendy is blij dat de gezinsbegeleider haar gezin heeft voorgedragen voor deze vakantie. “Veel mensen durven er niet om te vragen, omdat ze niet veel geld hebben. Dat heb ik ook zo ervaren. Maar stap over die schaamte heen en geniet! Gun jezelf en je kinderen ook zo’n vakantieweek en laat je gezin aanmelden via een diaconie of maatschappelijke organisatie. Want hoe mooi is het dat je kinderen op school óók trots kunnen vertellen dat ze op vakantie zijn geweest?!” Lees het verhaal van Wendy >

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden voor aanmelding voor de gratis gezinsvakantie

 

  • De actie geldt voor gezinnen met jonge en/of schoolgaande kinderen (basisschool/middelbare school), maximaal 6 personen per gezin.
  • De vakanties zijn voor gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau. De diaconie of een maatschappelijke organisatie beoordeelt of dit het geval is en doet de aanvraag. 
  • Er worden alleen aanvragen in behandeling genomen van gezinnen die nog niet eerder van dit aanbod gebruik hebben gemaakt en die geen andere mogelijkheden hebben om op vakantie te gaan.
  • Als er meer aanmeldingen komen dan dat er plaatsen zijn, wordt gekeken naar respectievelijk urgentie en volgorde van binnenkomst. 
  • Het vakantiebureau vraagt een kleine bijdrage voor de bemiddeling (€ 75,- voor een verblijf van een week of € 35,- voor een weekend). 
  • De actie is geldig voor alle alle RCN Vakantieparken in Nederland

 

Ja, ik meld een gezin aan >