Contact

U kunt, door gebruik te maken van onderstaand formulier, contact met ons opnemen. Ook kunt u direct contact zoeken met de predikant, de kerkenraad, kerkelijk bureau en anderen. Hier een aantal adressen:

Kerkgebouw De Schepershof
Het Waal 400
7823 NS Emmen
Telefoon 0591-623674 of rechtstreeks 06-49356278

Predikant
Onze predikant is mevrouw Door-Elske Cazemier. Zij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer  0591-547687 (u wordt doorgeschakeld naar haar mobiele telefoon), of via de mail: predikant@pgemmenoost.nl. Op dinsdag en donderdag is zij meestal in Emmen. Als u een afspraak wilt maken dan bij voorkeur op die dagen. Woensdag is haar vrije dag. Alle afspraken zijn nu natuurlijk volgens de COVID-19 protocollen.

Kerkenraad
Voorzitter van de kerkenraad is mevrouw A. Bos-Oldenhuis, te bereiken via het mail adres kerkenraad@pgemmenoost.nl.
Scriba is de heer M. Middelburg, te bereiken via het mail adres scribaat@pgemmenoost.nl. Dit is tevens het algemene mail adres van de kerkenraad.

Kerkblad Op Weg
Wijknieuws voor ons kerkblad ‘Op Weg’ kunt u sturen naar de wijkredactie bereikbaar via  scribaat@pgemmenoost.nl. Kopij voor algemeen nieuws gelieve te sturen naar opweg@pgemmen.nl.

Kerkelijk bureau Protestantse Gemeente Emmen
Bezoekadres: Hoenderkamp 14, 7812 VZ Emmen
Postadres: Postbus 2261, 7801 CG Emmen
Telefoon 0591-622122, email info@pgemmen.nl

Redactie website
Heeft u kopij voor de website of vragen aan de redactie dan kunt u die mailen naar de redactie@pgemmenoost.nl of versturen via onderstaand contact formulier. Opmerkingen, suggesties en wensen zijn van harte welkom. Gebruikt u daarvoor hetzelfde mailadres of onderstaand contact formulier.

* verplicht in te vullen veld