Activiteitendag in de Schepershof op zaterdag 4 november

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

De activiteitendag is een samenwerking van DCO (Dienstencentrum voor Ouderen), de Sprokkel en De Schepershof. In een ongedwongen sfeer kunnen de bezoekers kennis maken met de groepsactiviteiten van DCO (o.a. line dance, internationale dans, koersbal, stoelyoga en bridge). Bij de Sprokkel heeft naast tekenen, schilderen en handwerken ook diverse activiteiten voor de jeugd. De kinderen hoeven zich sowieso niet te vervelen, er is ook nog een Lego-tafel.
Maar hiermee houdt het niet op: Wie wordt sjoelkampioen van Emmerhout?  Dat zal duidelijk worden aan het einde van de middag. (iedereen kan meedoen)
Naast koffie en thee met wat lekkers erbij verkoopt de Schepershof legpuzzels, kniepertjes, streekromans en wenskaarten.
Ons doel is er met elkaar een leuke dag van te maken, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in de ‘huiskamer’ van Emmerhout, Het Waal 400. We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur.
De opbrengst van de verkoop en de sjoelcompetitie is voor het goede doel: Het Hospice ‘Huis van Heden’ in Emmen. Loop gerust even binnen, iedereen is welkom.