Gemeentezondag 2 oktober 2022

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

Zondag 2 oktober houden we weer onze gemeentezondag. De WGZ ( Werkgroep Gemeente Zondag) is al druk bezig met de voorbereidingen en het belooft een mooie dag te worden. We kozen als thema: “Samen aan tafel”, als variatie op het landelijk thema “Aan tafel”.
Na de dienst waarin onze cantorij meewerkt drinken we koffie met wat lekkers erbij, er zijn hapjes en drankjes en u kunt meedoen aan een aantal activiteiten. Zoals altijd sluiten we af met een broodmaaltijd + soep…….samen aan tafel!!!
U hoeft zelf geen voedsel naar de kerk te brengen voor de maaltijd die we samen gebruiken die zondag. Het enige wat we vragen is dat u zich opgeeft dan zorgen wij voor de rest! (Er mag wel een financiële bijdrage worden gegeven in de bekende bus!)
U kunt zich vandaag nog opgeven via de lijsten die op de balie liggen of mailen naar kerkenraad@pgemmenoost.nl.

 

We willen we u wel om een andere bijdrage vragen: we willen graag een tafel inrichten met spullen voor de voedselbank. We vragen u om spullen mee te nemen die we dan na 2 oktober kunnen uitdelen aan de klanten van de voedselbank. We denken hierbij aan  koffie (mogen ook pads zijn), thee, verpakte koekjes of koeken, fruit in blik, pasta’s en pastasauzen.  Op 2 oktober zetten we alles op de tafels of in manden in de kerk. Er zullen kratten in de hal worden geplaatst voor het geval u eerder spullen wilt inleveren dan 2 oktober. Samen delen met hen die het slechter hebben en met een extraatje heel blij zijn. Alvast heel erg bedankt.

                                                         De werkgroep gemeentezondag.