Openluchtdienst 5 september 2021

Geschreven door J. Wijnholds op . Geplaatst in Algemeen

De openluchtdienst op 5 september vindt plaats in het Rensenpark (naast Theehuis Twessers). Klik hier voor alle informatie over deze dienst.

Het thema van de Openluchtdienst is: Ontmoeting
In de Bijbel vinden veel ontmoetingen plaats. De predikanten Janneke de Valk-Boerma en Gerben Kajim (en het voorbereidingsteam) leiden ons langs die ontmoetingen, ondersteund met muzikale begeleiding door Henk ten Wolde op piano en wie zich nog gaan aansluiten. Enkele gemeenteleden zullen vertellen over bijzondere ontmoetingen in hun leven. Kinderen en jongeren (bij de oppas, in kindernevendienst en bij de jeugdkerk) zullen ook op hun manier ontmoetingen hebben en over ontmoetingen praten of deze verwerken in een tekening.

We beginnen om 10.30 uur op het grasveld naast theehuis Twessers (dus niet op de plek die u gewend bent!) Maar wees op tijd aanwezig, want wij moeten vanwege Corona toegangscontrole houden. Er zullen dit jaar enige aanpassingen zijn vanwege het Corona-virus, in overeenstemming met de geldende regels en richtlijnen. Een speciaal Corona-team (in gele hesjes) zal u begeleiden, nadat u hun het toegangsstrookje heeft overhandigd. Voor zij die minder goed kunnen lopen is het mogelijk, net als andere jaren, u te laten brengen met de auto. Vanaf de Sterrenkamp kan de auto het Rensenpark inrijden. Na uitstappen moet de auto het park weer verlaten. Richtingwijzers wijzen u de weg naar de fietsenstalling of parkeerplaatsen.

Na afloop nodigen we u uit voor koffie, thee of limonade met cake. Ook hier nemen we de regels, richtlijnen en berichtgeving in acht. 

Bij slecht weer is de dienst in Ichthus voor maximaal 80 gemeenteleden, dit ook weer in overeenstemming met de dan geldende regels en richtlijnen. Meldt u zich hiervoor van tevoren aan, vanaf 3 september 12.00 uur. Dat is het moment dat de definitieve beslissing valt met oog op het weer. Daarnaast zal de dienst dan online te volgen zijn voor wie thuisblijft. Zie hiervoor de website www.pgemmen.nl of de website van uw wijk.

VOORKOM LANGE WACHTRIJEN: VUL HET TOEGANGSSTROOKJE IN!!!!
Vanwege de Corona-maatregelen moet u een volledig ingevuld toegangsstrookje inleveren bij de toegangshekken. Zonder dit strookje mogen wij u geen doorgang verlenen. Een speciaal Corona-team zal o.a. hierop toezien. Vergeten? Geen probleem. Bij de ingang kunt u ook een strookje krijgen ter invulling. Voor een goede doorstroming is het vereist dat zoveel mogelijk bezoekers een ingevuld strookje in de aanwezige dozen deponeren. Bij een eventuele spreading kunnen we u dan waarschuwen en kunt u de nodige maatregelen treffen. Deze en andere maatregelen zijn een vereiste om te voldoen aan de verstrekte vergunning, maar bovenal voor onze eigen en elkaars gezondheid. Invulstrookjes vindt u in OpWeg, in de verstrekte flyers, in de Zondagsbrieven en via deze link.